I den lille bygda omgitt av store destinasjoner som Hemsedal og Geilo har man muligheten til å å få storslåtte tur- og naturopplevelser med gode lokale forankringer. Her er det både høye fjell og dype daler, lange tradisjoner og masse historie. Vi i Ål Adventure er stolte av plassen vår og ønsker å dele al dette med dere. Alle vi som jobber i bedriften bor her på Ål og har et stort engasjement for lokalsamfunnet og friluftslivet, vi forsøker å bidra det vi kan til at dette er et godt sted å bo og besøke. 

 

Vi er ivrige terrengsyklister, derfor er det naturlig at nettopp sykkelen står i fokus i produktene vi tilbyr. Å ferdes på sykkel i naturen kan være utfordrende, men gir en fantastisk mestringsfølelse og samtidig som det er en meget miljøvennlig måte å forflytte seg på gir det en god rekkevidde. Derfor mener vi at sykkelen er det beste verktøyet for å oppleve naturen og kulturen. 

Magnus Tveito

Lokal skihelt med tusenvis av timer i bratte bakker og som i senere år har fått sansen for to hjul. Har klart å overtale familien til å ha sykkelfestival i hagen i mer enn ti år. Altså helt uten grenser for hva som kan gjennomføres.

En av to fulltidsansatte.

Knut Myking

Filosofen blant oss med forkjærlighet for stier som kulturutrykk, kanskje ikke så rart når man har vokst opp på en sauegård i Kvinnegardslia. Ildsjel innen frivilligheten på Ål og en ivrig stibygger som alltid villig deler av sin livsvisdom. Når han ikke graver, sykler, står på ski eller drikker kaffe jobber han som ambulansearbeider.

Ådne Kvammen

Dyrlege fra Vestlandet som flyttet til Ål for skikjøring, men ble værende på grunn av syklingen. Ådne er lidenskapelig opptatt av mat og drikke og sørger for at det vi serverer er av ypperste kvalitet. 

Vegard Breie

Friluftsfotograf som har vært i alle daler og samtlige topper i Norge. Ivrig når det kommer til alt, absolutt utømmelig for energi. Du har helt garantert sett enten bildene hans eller mannen selv i et magasin med glansa papir.

Nicolai Benz

By-gutt som endelig tok til vettet og flyttet til bygda. Fant seg fort til rette under en fjellknaus og har i sommer byttet ut et liv i musikkbransjen til fordel for å kunne sykle i arbeidstiden. Den andre av to fulltidsansatte.

Det er flere som gjør en kjempeinnsats for miljøet på Ål, sjekk ut vennene våre i den frivillige organisasjonen Villom og selve arnestedet for terrengsykling i denne bygda, Huckfest Bike Festival.

villomlogo.png
Logo 2019.png

* alle våre guider er sertifiserte sykkel / klatreguider og vil tilpasse turen etter vær- og føreforhold for å sørge for den beste opplevelsen

Kontakt oss

+47 993 79 999‬

Kuluvegen 1, 3570 Ål

Finn oss på sosiale medier

© All Adventure 2020