INTRO TIL BULDRING

På Ål finnes det en rekke felt med buldring i toppklasse!

På dette kurset trenger du ingen tidligere erfaring med buldring eller annen klatring. Har du aldri gått kurs eller jobbet med klatreteknikk før, vil du ha stort utbytte av denne dagen. Vi tar deg med ut i skogen og finner buldre som passer for ditt nivå og ønsker. Prisen inkluderer lån av crashpad (myk, tykk matte)  

Du vil få en innføring i grunnleggende teknikker med fokus på bevegelse, teknikk og balanse

 

Oppmøte: Ål Adventure, Kuluvegen 1

​Varighet:  ca. 4 timer

For hvem: 2 til 12 deltagere

Ingen forkunnskaper er nødvendig

650.-

per person
Minimum 2 pers

INTRO TIL FJELLKLATRING

Introduksjonskurs i klatring utendørs. Her vil du få en innføring i klatring. Instruktøren som leder kurset har solid erfaring og er lokalkjent i området. 

 

Gjennom økten  vil vi være innom temaer som omhandler behandling og bruk av utstyr, basic knuter, sikring på topptau, klatreteknikk og rappelering. 

Dette produktet er for grupper som ønsker å prøve klatring på en enkel og trygg måte. Opplegget blir styrt av gruppas ønsker, men kan for eksempel være noen runder med topptauklatring. Økten kan og legges opp til å rappellere ned en spennende vegg eller andre luftige opplevelser som innebærer bruk av tau.

Om man ikke har eget utstyr kan dette leies.

Oppmøte: Ål Adventure, Kuluvegen 1

Varighet: Ca 5 timer

For hvem: 2 til 12 personer. Ingen forkunnskaper nødvendig

750.-

per person
Minimum 2 pers

KURS I FJELLKLATRING

2450.-

per person
Minimum 2 pers

Dette kurset innebærer en forklaring av sikrings og taulagsrutiner, samt grunnleggende klatreteknikk. Etter dette blir det en guidet klatretur hvor du får sett rutinene i praksis.

Oppmøte: Ål Adventure, Kuluvegen 1

Varighet: 2 dager. 1-kveld på 4 timer og 1 full påfølgende dag.

For hvem: 2 til 4 personer

KLATRETUR - SKURVEFJELL

En fantastisk opplevelse med fjellklatring. En times nydelig gåtur fra Løkjastølene i Hemsedal til bunnen av Skurvefjell sin sydlige vegg. Vi klatrer opp veggen som er rundt 120 meter høy. Det høres høyt også skummelt ut, men turen kan tilpasses alle nivåer. Krever at du er stand til å gå noen timer i fjellet.

Sted: Hemsedal

Varighet: Ca 6 timer (8 timer med kjøring t/r Ål)

For hvem: 2 til 3 personer. Ingen forkunnskaper nødvendig

1750.-

per person
Minimum 2 pers

KLATRETUR - HUSABERGET

Vi klatrer opp den drøyt 100 meter høye veggen på Husarberget. Ruten er gradert 5- og går innimellom rett opp. Turen krever at du har prøvd klatring før, f.eks. drevet litt med innendørsklatring. 

 

​Sted: Hol

Varighet: 5 timer.

For hvem: 2 til 3 personer. Krever at du har prøvd klatring før. 

1350.-

per person
Minimum 2 pers

Sindre Brevold

Flytta til fjells for fjellet sin del. 

Kvalifisert klatreinstruktør gjennom Norsk Fjellsport forum, som Klatreinstruktør 1 Høyfjell. Kan holde alle klatrekurs og guide fjell, klatreturer og bre. Jobber i tillegg til dette med klatrevegger og som sykepleier.

GUIDE / INSTRUKTØR

* alle våre guider er sertifiserte sykkel / klatreguider og vil tilpasse turen etter vær- og føreforhold for å sørge for den beste opplevelsen

Kontakt oss

+47 993 79 999‬

Kuluvegen 1, 3570 Ål

Finn oss på sosiale medier

© All Adventure 2020